Pomôžte nám meniť budúcnosť detí

Čo dokáže vyčariť úsmev na detskej tvári?

Vymodelovať z hliny zvieratko, prelievať roztok zo skúmavky do skúmavky, zahrať prvé tóny na flaute či streliť víťazný gól? To je len zlomok z toho, čo deti zažívajú na našich krúžkoch. Sme občianske združenie Krúžky v škole a veríme, že ak nájdeme to, čo nás baví a skutočne napĺňa, tak prežijeme spokojný a šťastný život. Preto u nás nájdete širokú škálu krúžkov, na ktorých pomáhame deťom spoznávať čaro vedy, umenia aj športu. Snažíme sa o zmysluplné trávenie voľného času. Naše krúžky navštevuje ročne cca 1500 detí vo veku od 4 do 12 rokov.

Prečo potrebujeme vašu pomoc?

Posledné mesiace boli pre nás náročne. V snahe dodržať všetka opatrenia súvisiace s Covid19 sme výučbu na školách museli zastaviť. Aj keď sme sa snažili ponúknuť náhradu výučby v online priestore, naše náklady v súčasnosti nevieme pokryť. Preto hľadáme POMOC u Vás jednotlivcov či firiem. 

"Deti sú 15% našej populácie, ale 100% našej budúcnosti."

Pomôžte nám meniť našu budúcnosť.

Jednorazovo
Mesačne
10€
20€
30€
50€
10€
15€
20€
30€

Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania DARUJME.sk. V ďalšom kroku Vás presmerujeme na stránku, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje a zašleme Vám aj informačný mail o dare. Ďakujeme!

Darca zároveň berie na vedomie, že poskytuje finančný dar bez protihodnoty a teda na platobnú operáciu sa nevzťahujú možnosti reklamácie platby ako pri nákupe služieb a tovarov.